En de winnaars zijn...


De inzendingen zijn binnen, de selectie is gemaakt en de juryleden hebben zich over de foto’s gebogen. De winnende foto is unaniem gekozen. “De mist die langzaam opklaart, de opkomende zon en de belofte van een nieuwe zomerse dag worden prachtig weergegeven in de foto”, aldus de jury.

Wij feliciteren Gerrit Denekamp met het maken van de beste foto en het winnen van de fotowedstrijd  ‘Mien Plekkie bij de Hunze’. Zelf schreef hij over zijn inzending: “Het is heerlijk om bij zonsopkomst door het Hunzedal te wandelen. De stilte, dan de eerste vogels die zich laten horen, geweldig”.

“Het is heerlijk om bij zonsopkomst door het Hunzedal te wandelen. De stilte, dan de eerste vogels die zich laten horen, geweldig.”

Publieksprijs

Ook de winnaar van de publieksprijs is bekend. Met een overweldigende meerderheid van 43 procent van de stemmen heeft de foto van twee reeën van Normen Vink gewonnen. Gefeliciteerd!

Aan alle deelnemers en mensen die gestemd hebben: bedankt voor uw deelname. De wedstrijd was zo’n succes dat we in december een winterse editie van Mien Plekkie bij de Hunze organiseren. Blijf op de hoogte via deze site en via de nieuwsbrief.